Early Cashout u Favbetu: Isplatite dobitak dok događaj traje!

Hrvoje
7 prosinca, 2023
699 pregleda
favbet cashout

U cilju unaprjeđenja korisničkog iskustva, Favbet redovito poboljšava svoj asortiman i pruža dodatne mogućnosti igračima. Novost koja se ističe je opcija Early Cashout, koja je konačno pronašla svoj put do hrvatskog tržišta, a omogućuje korisnicima Favbeta isplatu dobitaka dok događaji na koje su odigrali još uvijek traju. Tradicionalni način klađenja, gdje se sredstva nisu mogla isplatiti sve do završetka svih događaja na listiću tako se mijenja ovom opcijom, omogućavajući igračima da prije kraja isplate neki dobitak, bilo da se radi o običnim okladama ili okladama uživo.

Iznos koji igrač dobiva natrag prilikom Early Cashouta određen je trenutnim tečajem, a ova opcija dostupna je putem Favbet web stranice, kao i na aplikacijama za Android i iOS uređaje.

Kako se koristi Early Cashout?

Postupak korištenja Cashout opcije je jednostavan. Nakon odigranog listića, korisnik može pregledati listić u svom profilu, gdje će biti prikazan gumb “Cashout” s ponuđenim iznosom od strane priređivača. Ako je korisnik zadovoljan, potvrda isplate je jednostavna klikom na gumb.

cashout u favbet kladionici

Budući da se radi o novoj i zanimljivoj značajki koja može biti jako isplativa ako se koristi na pravilan način, igračima iz Hrvatske sasvim sigurno će biti jako drago da je vide u ponudi svoje najdraže kladionice.

Ako još uvijek niste jedan od tih igrača, registrirajte se na Favbetu i počnite koristiti ovu novu značajku prilikom svojih oklada!

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)