700€ na prvu uplatu
100% do 700 eura Bonus dobrodošlice + 30 EUR oklada bez rizika
Odigraj kladu
4.8/5

 • Postoji chat podrška koja radi 24/7
 • Dobra ponuda bonusa i promocija
 • Velik broj razrada na događaje
 • Puno live streamova
 • Nedostatak uplate Paysafecard bonom

Overview


 • Postoji od:
  2001. (Pod imenima kao Favorit i Fortuna)
 • Jezici:
  Hrvatski
 • Kontakt mail:

Favbet

Favbet je jedna od najpopularnijih online kladionica u Hrvatskoj koja nudi sve što bi igrač mogao poželjeti. Osvrnuo sam se zato na sve njezine istaknute značajke kako bih što bolje i preciznije mogao kreirati ovu recenziju. Počet ću s par riječi o samoj kladionici i njezinoj povijesti, a zatim ću vam reći svoje dojmove o Favbetu. Favbet kladionica je potpuno legalna u Hrvatskoj!

Uvod

Favbet je sportska kladionica koja postoji u online verziji, ali u velikom broju postoje i Favbet poslovnice diljem Republike Hrvatske. Dok sam istraživao nešto više o njezinoj povijesti, došao sam do zaključka da ona zapravo postoji još od 2001. godine. Nije mi u potpunosti bilo jasno kako je to moguće, s obzirom na to da mi se čini relativno novom na tržištu, ali kada sam vidio da se radi o kladionici koja je prethodno poslovala pod imenima Fortuna i Favorit, sve je postalo puno jasnije. Radi se o dosta popularnim imenima kada je o kladionicama u Hrvatskoj riječ, samo se sada ovaj priređivač ponude nalazi u novom ruhu.

Puno ime ovog priređivača ponude glasi “FAVORIT SPORTSKA KLADIONICA d.o.o. za klađenje i usluge”, a sjedište mu je Draškovićeva ulica 45, u Zagrebu. Svi su ti podaci, kao i mnogi drugi koji bi mogli zanimati nove igrače dostupni na samoj stranici Favbeta, a mogu se pronaći na dnu stranice, pod odjeljkom “O nama”.

Favbet registracija

Naravno, prilikom posjete Favbetu nisam mogao odmah uplatiti svoj listić online. Za to mi je bio potreban račun na stranici, a njega se može kreirati registracijom. Prilikom registracije svaki novi igrač će imati svoj račun na kladionici, a onda može uplaćivati sredstva, kladiti se i isplaćivati svoje dobitke. Proces registracije bio mi je vrlo jednostavan, odnosno radi se o standardnom obliku registracije gdje sam prvo morao upisati svoju e-mail adresu i smisliti lozinku od 6-14 znakova. Zatim je uslijedio onaj nešto detaljniji dio gdje sam morao smisliti svoje korisničko ime koje će se koristiti kada je u pitanju Favbet prijava, kao i onaj u kojem sam unio svoje osnovne osobne podatke poput imena, prezimena, adrese i OIB-a.

Obrazac registracije na Favbet

Kako bi registracija bila potpuna, Favbet je zatražio i potvrdu mog identiteta, a to je nešto što po zakonu u Republici Hrvatskoj moraju tražiti sve kladionice od novih i postojećih igrača koji prethodno nisu odradili taj postupak. Nije se radilo o nekom kompliciranom postupku, već je bilo potrebno odabrati željeni dokument kojim preferiram dokazati svoj identitet, a zatim upisati njegov broj i mjesto na kojem je izdan.

Nakon toga svega, bilo je potrebno otvoriti sandučić e-mail adrese koju sam naveo prilikom registracije, kliknuti na link koji se nalazi u poruci koju mi je poslao Favbet i time je uspješno odrađen postupak registracije. Sada sam dobio mogućnost koristiti sve značajke Favbet kladionice koje se nalaze na stranici, tako da sam prvo odlučio istražiti kakvi se bonusi dobrodošlice nude za nove igrače poput mene.

Favbet promocije i bonusi

Ponuda bonusa u Favbetu

Bonusi dobrodošlice su jedna od najprivlačnijih karakteristika svake online kladionice, a danas dolaze u pregršt različitih oblika. Najčešći je svakako onaj koji će novim igračima poduplati iznos prve uplate do nekog određenog iznosa. Favbet je kladionica koja također posjeduje taj tip bonusa, ali to nije sve kada je u pitanju Favbet bonus dobrodošlice za nove igrače:

 • 100% na prvu uplatu do 700 eura Svi igrači koji uplate bilo koji iznos od minimalno 15, pa sve do 700 eura, dobit će isti taj iznos u bonus sredstvima. Kako bi bonus sredstva mogli podići, moraju dobiveni iznos odigrati 20 puta. Taj bonus ima četiri razine, a svaki put kada igrač odigra 25% bonus iznosa u količini od 20 puta, “otključavat” će po 25% svojih bonus sredstava. Oklade koje se kvalificiraju za bonus su one koje se postavljaju na obične ili događaje uživo, a minimalna kvota mora im biti 1.50.
 • Risk free bet do 30 eura Svi novi igrači u Favbetu mogu postaviti jednu okladu do maksimalno 30 eura i označiti je kao “Risk free bet”. Ako ta oklada ne bude dobitna, vratit će im se iznos uloga koji su postavili na nju.
 • 200 besplatnih vrtnji Igrači koji uplate minimalno 8 eura na svoj Favbet račun, dobit će i 200 besplatnih vrtnji u casinu Favbeta, a moći će ih iskoristiti u igri Burning Hot.

Gledajući bonuse ostalih hrvatskih kladionica te same iznose koje duplaju novim igračima, moram reći da nisam pronašao ovako isplativ bonus i da je ovo najisplativiji koji se trenutno nudi na hrvatskom tržištu.

Izgled

Svaki igrač ima nešto što će mu biti bitno kod kladionice, a zato sam se osvrnuo i na sami izgled Favbet online kladionice te navigaciju kroz stranicu. Ona mi je također dosta važna, posebice ako želim brzo pronaći neki sportski događaj na koji želim odigrati.

Izgled sučelja Favbeta

Mogu reći da je izgled poprilično jednostavan, a navigirati se kroz stranicu može jako brzo i lako. S lijeve strane popisa, na vrhu su istaknuti neki najpopularniji događaji, a mogu i u tražilicu upisati ime ekipa ili igrača koje želim pronaći kako bi brže pristupio ponudi koja ih se tiče. Plava slova na bijeloj podlozi čine ponudu jako preglednom, a na desnoj strani se formira listić prilikom odabira ishoda i ukupna kvota koju trenutno ima moj listić.

Klikom na određeni događaj može se dobiti detaljne razrade za njega i među njima je lako pronaći ono što mi se sviđa i što želim odigrati. Dakle, izgled bi, kao što sam napomenuo, ocijenio jednostavnim, ali vrlo učinkovitim za igrače koji samo žele odigrati ono što su zamislili.

  Metode uplate i isplate

  S obzirom na to da kako bih mogao početi s igrom na Favbetu, moram uplatiti svoja sredstva na račun, osvrnuo sam se i na to koje se točno metode uplate i isplate nude u ovoj kladionici. Donedavno Favbet nije imao metodu uplate Skrillom i to se moglo navesti kao mana ove kladionice, no nju su dolučili uvesti i tako su pokazali da konstantno rade na tome da unaprijede svoju stranicu za korisnike. Sada Favbet u ponudi metoda uplate ima sljedeće načine:

  • Kartice
  • Poslovnica
  • Aircash
  • Skrill
  • A-bon

  Među metodama sada nedostaje samo popularni Paysafecard bon, ali to je nešto manji nedostatak jer na mjestima na kojim se može kupiti njega, uglavnom će biti dostupan i A-bon. Favbet isplata sadrži tekući račun, Aircash i poslovnicu, tako da odgovaraju metodama uplate.

  metode uplate u Favbet

  Korisnička podrška

  Korisnička podrška je nešto što smatram vrlo bitnim kod online kladionica jer mi se može dogoditi, kao i svima, da poželim postaviti neki upit vezan uz klađenje, bonuse ili neku drugu značajku kladionice, a nemam kome. Proteklih smo godina naviknuli na to da je jedini način kako postaviti neki upit tako da se pošalje mail na adresu podrške, no čak su i u tom segmentu kladionice dosta napredovale.

  Najbolji primjer toga je upravo Favbet koji osim tog e-maila nudi i mogućnost kontakta podrške 24/7 putem chata. Mala ikona chata nalazi se konstantno u gornjem desnom kutu stranice, a klikom na istu otvorit će se chat u kojem za početak možete upisati svoje pitanje. Tada će netko od agenata službe za korisnike preuzeti razgovor i u najkraćem mogućem roku odgovoriti na upit. Iz mog iskustva, stekao sam dojam da je podrška vrlo pristojna i pristupačna te nisam naišao ni na kakav oblik nepristojnosti s njihove strane, tako da moram pohvaliti podršku Favbeta.

  Popis kontakata koje nudi Favbet

  Postoji još dva efikasna načina za kontaktirati službu za korisnike Favbeta, a to su putem Facebooka ili pozivom na telefonski broj. Moram reći da je jako privlačno da postoji toliko metoda Favbet kontakta uz koje se može direktno u stvarnom vremenu komunicirati s agentom, što znači da se na odgovore na upite ne mora čekati dugo. Moram također priznati da nisam koristio opciju telefonskog poziva, ali s obzirom na to da je podrška bila ljubazna kod ostalih metoda, vjerujem da bih mogao isto reći i za poziv.

  Dodatna Favbet ponuda

  S obzirom na to da je kladionica Favbet vrlo moderna, ona u svojoj ponudi ima i neke druge opcije za igrače. Osim mogućnosti klasičnog klađenja i klađenja uživo, isprobao sam tako i igranje u Fav Bet casinu, loto, kao i popularnu novu igru pod imenom Aviator. Mogu reći kako casino ima većinu popularnih naslova koje ponekad volim zaigrati, a to su igre proizvođača kao Pragmatic Play, Gamomat, Amusnet i drugi. U casinu sam također iskoristio i ranije spomenuti bonus od 200 besplatnih vrtnji što je zaista jedna ogromna količina vrtnji kakvu je teško pronaći danas.

  Izgled Favbetovog casina

  Loto nudi pregršt izvlačenja iz cijelog svijeta i gotovo u svakom trenutku postoji neko izvlačenje na koje sam mogao odigrati. Iako nisam pretjerano veliki ljubitelj lota, moram priznati da sam se na tom dijelu Favbetove ponude zadržao dosta dugo. Nešto na čemu sam se također zadržao je Aviator, popularna nova igra na sreću u kojoj je cilj što preciznije pokušati predvidjeti kada će avion u njoj odletjeti kako bi dobitak bio što veći. Igra je jako jednostavna, ali svejedno vrlo napeta i neizvjesna te može donijeti zaista velike dobitke.

  Za sve koji žele uživati u svemu što sam dosad napisao putem svog mobitela, postoji i Favbet aplikacija dostupna za Android i iOS operacijske sustave.

  700€ na prvu uplatu
  4.8/5
  • Postoji chat podrška koja radi 24/7
  • Dobra ponuda bonusa i promocija
  • Velik broj razrada na događaje
  • Puno live streamova
  100% do 700 eura Bonus dobrodošlice + 30 EUR oklada bez rizika
  Odigraj kladu

  Najčešće postavljena pitanja (FAQ)

  Jasno je da osim onih pitanja koje bi igrači mogli postaviti podršci Favbeta putem nekih od kontakata koje sam naveo, postoje i općenita pitanja koja mnogi imaju prije nego što se registriraju u ovu kladionicu. Skupio sam neka od njih, uz naravno, odgovore kako biste imali sve što vas zanima na jednom mjestu te ti odgovori na neki način čine sažetak ove recenzije.

  • Kakav bonus dobrodošlice nudi Favbet kladionica?

   Favbet kladionica novim korisnicima nudi čak tri bonusa dobrodošlice. To su bonus od 100% na prvu uplatu do 700 eura, Risk free bet do iznosa od 30 eura i 200 besplatnih vrtnji nakon uplate od minimalno 8 eura.

  • Je li Favbet legalna kladionica u Republici Hrvatskoj?

   Da, Favbet je kladionica koja u Republici Hrvatskoj posluje još od 2001. godine, a prethodno je bila poznata i pod imenima Fortuna i Favorit.

  • Koje su metode uplate na Favbet?

   Favbet nudi različite metode uplate svojim igračima. To su uplata korištenjem kartice, uplata u poslovnici te uplate uz Aircash, Skrill i A-bonove

  • Mogu li igrati casino igre u Favbetu?

   Da. Osim mogućnosti klađenja, Favbet nudi i mogućnost igranja stotina casino igara, kao i uplatu loto listića na veliki broj različitih izvlačenja diljem svijeta.

  • Na koje načine mogu kontaktirati podršku Favbeta?

   Podršku Favbeta može se kontaktirati na četiri različita načina. Oni su putem e-maila, telefonskog poziva, chata na stranici i Facebook profila Favbeta.