Rukomet Liga prvaka 2023: Kvote i gdje gledati prijenos?

Hrvoje
15 lipnja, 2023
1131 pregleda
Rukometna Liga prvaka - Gdje gledati polufinale

Rukometna Liga prvaka najjače je rukometno klupsko natjecanje na svijetu, a došla je do svoje finalne faze. Točnije, došla je do utakmice finala i utakmice za treće mjesto. U subotu, 17. lipnja, imali smo polufinalne oglede između Magdeburga i Barcelone, a zatim su snage odmjerili PSG i Kielce. U prvoj je utakmici Magdeburg inenađujuće svladao branitelje naslova, Barcelonu, dok je u drugoj Kielce bilo uspješnije od PSG-a. Samo dan kasnije, završava se ovaj Final Four turnir s dvije zadnje utakmice. Utakmica za treće mjesto igra se izmđu PSG-a i Barcelone u 15 sati i 15 minuta, dok je finale između Magdeburga i Kielcea u 18 sati.

S obzirom na to da u Hrvatskoj postoji velik broj ljubitelja rukometa, mnogi od njih bi se mogli zapitati gdje gledati prijenos ovih utakmica. Na sreću, on će biti dostupan na više lokacija. Što se tiče televizije, prijenos obje utakmice bit će dostupan na kanalu Arena Sport 2. No, ako nemate pristup tom kanalu, budite bez brige jer postoje još dva odlična načina kako gledati rukometnu Lige prvaka. Prvi je tako da posjetite stranicu EHFTV. Radi se o službenoj stranici Europske rukometne federacije koja omogućuje besplatne prijenose svih susreta Lige prvaka. No, možda će vam biti potreban VPN jer Arena ima prava prijenosa, tako da utakmice možda neće biti dostupne gledateljima iz Hrvatske.

Drugi način gdje gledati Final Four vikend putem Interneta su online kladionice. Online kladionice nude besplatne prijenose svih europskih rukometnih natjecanja, bilo da se radi o klubovima ili reprezentacijama. Liga prvaka tako nije izuzetak i ove će utakmice biti dostupne u gotovo svakoj hrvatskoj kladionici.

Koeficijenti na utakmice finala i utakmice za treće mjesto rukometne Lige prvaka

Pogledajmo sada i kolike šanse kladionice daju kojoj ekipi u predstojećim ogledima.

Barcelona – PSG

Koeficijenti za utakmicu Barcelona - PSG u kladionici Favbet

Gledajući koeficijente koje je postavila kladionica Favbet za utakmicu Barcelona – PSG, zaista nema nekih prevelikih iznenađenja. Barcelona je poprilično velik favorit, a može se reći da je koeficijent ipak možda premalen na njezinu pobjedu jer PSG definitivno nije bezazlena ekipa.

Koeficijenti za utakmicu Barcelona - PSG u kladionici PSK

PSK je na Barcelonu postavio još manju kvotu što je zaista iznenađujuće jer PSG je uvelike podcijenjen u ovoj utakmici. Teško da bilo koja ekipa na svijetu može imati kvotu od samo 1.35 na pobjedu protiv PSG-a.

Magdeburg – Kielce

Koeficijenti za utakmicu Magdeburg - Kielce u kladionici Favbet

Utakmica Magdeburga i Kielcea trebala bi biti puno izjednačenija od one koja joj prethodi, a najbolji dokaz tome su koeficijenti na obje ekipe. U Favbet kladionici je tako koeficijent na pobjedu Magdeburga 2.80, dok je koeficijent na pobjedu Kielcea 1.80. Dakle, prošlosezonski finalist Kielce je blagi favorit, ali može se reći da je u ovoj utakmici zaista sve moguće.

Koeficijenti za utakmicu Magdeburg - Kielce u kladionici PSK

PSK je postavio istu kvotu na pobjedu Magdeburga, dok je nešto snizio kvotu na Kielce. Međutim, kvota na potencijalno neriješen ishod je znatno veća nego u Favbetu.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)