Kako gledati Hrgović – Dubois boks?

Hrvoje
28 svibnja, 2024
142 pregleda
Filip Hrgović

U Hrvatskoj postoji puno ljubitelja boksa. Borilački je to sport koji zahtijeva puno vještine, a u zadnje vrijeme, jedan od glavnih razloga zašto se prati je Filip Hrgović. Ovaj hrvatski boksač bilježi sjajne rezultate, a često je u pričama koje se tiču borbe za naslov, no prvobitno priliku nije dobio. Spominjalo se da bi ona mogla i trebala doći upravo nakon ove borbe u kojoj mu je protivnik Daniel Dubois, ali čini se da će se baš ova borba ipak odviti za IBF-ov pojas.

Filip Hrgović, koji ima fantastičan omjer od 17 pobjeda bez poraza, uz 14 nokauta, trebao bi se suočiti s Englezom Danielom Duboisom koji je na 22 pobjede i samo dva poraza, uz 19 nokauta, a borba je na rasporedu 1. lipnja. Sam događaj počinje u 20 sati, a borba Hrgovića i Duboisa je peta po redu.

Gdje gledati Hrgović – Dubois, boksački spektakl?

Mnogi bi se mogli zapitati kako uopće gledati ovaj meč koji se toliko najavljuje. Dobre vijesti su da za to postoji više načina, od kojih je jedan čak i besplatan. Naravno, platforma DAZN ima prava prijenosa ovog meča, tako da se za gledanje putem iste treba platiti jer se radi o Pay-Per-View događanju. Kako bi se moglo gledati ovu i sve ostale borbe na programu te večeri, potrebno je platiti pretplatu za platformu u iznosu od 9.99 eura, a zatim i nadoplatiti za ovaj događaj. Nadoplata iznosi 19.99 eura, tako da je jasno da bi mnogi mogli potražiti alternative.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)