Liga nacija prijenos finala – Koeficijenti i gdje gledati?

Hrvoje
12 lipnja, 2023
1147 pregleda
Gdje gledati Ligu nacija, prijenos finala

Liga nacija polako se bliži svome kraju, a preostali su nam još tek finalni susret te utakmica za treće mjesto. Obje će se utakmice odigrati isti dan, u nedjelju, 18. lipnja. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 15 sati i 15 minuta, dok finale počinje u 20 sati i 45 minuta. U borbi za treće mjesto svoj će susret odigrati Nizozemska i Italija, dok će u finalu igrati Hrvatska i Španjolska. Mnogi ljubitelji nogometa sasvim sigurno ne mogu dočekati gledati ove nogometne spektakle, ali isto tako bi se mogli zapitati gdje će biti dostupan prijenos istih.

Srećom, postoji nekoliko opcija za gledanje, tako da ćete vrlo vjerojatno moći uloviti sve utakmice koje poželite pogledati. Opcija gdje gledati ove utakmice Lige nacija koja će odgovarati mnogima svakako je Nova TV. Televizija je to koja je otkupila prava prijenosa ovog natjecanja, i to ne samo za utakmicu Hrvatske, već i za ogled za treće mjesto. Druga televizijska opcija koja se nudi ljubiteljima nogometa je Arena Sport 1, a taj će televizijski kanal također prenositi obje utakmice koje su preostale do kraja Lige nacija.

Što se tiče prijenosa ovih utakmica putem Interneta, sasvim sigurno će se pronaći neki od prijenosa na raznim streaming servisima, a isto tako bi prijenos mogle ponuditi i neke hrvatske kladionice. Kao što znamo, online kladionice u svojem odjeljku klađenja uživo nerijetko nude različite prijenose velikih sportskih događaja, tako da postoji šansa da će među njima biti i prijenos Lige nacija.

Koeficijenti na utakmice

Usporedili smo i kvote koje su postavile razne kladionice na nadolazeće susrete Lige nacija, kako bismo vidjeli tko su favoriti i što možemo očekivati od koje utakmice.

Nizozemska – Italija

Nizozemska je domaćin ovog Playoffa, što bi joj u startu trebalo dati jednu blagu prednost nad Italijom. Prema procjenama kladionica, to će i biti slučaj jer je kvota na pobjedu Nizozemske nad Italijom uglavnom manja te su Nizozemci blagi favoriti.

Niozemska - Italija, koeficijenti na Favbet kladionici

Prema kladionici Favbet, kvota na Nizozemsku je 2.30, dok će na Italiju biti 3.10. Kvota na neriješeni ishod je 3.60, a to sugerira da Italija neće imati nimalo lak zadatak osvajanja trećeg mjesta ovog prestižnog natjecanja.

Niozemska - Italija, koeficijenti na Germania kladionici

Germania je svoje kvote postavila u sličnom tonu kao Favbet, ali na Italiju je ipak nešto niža kvota 3.00, dok je minimalno veća na Nizozemsku i iznosi 2.40.

Niozemska - Italija, koeficijenti na PSK kladionici

Kvote u PSK na ovu utakmicu uglavnom su slične, tako da možemo reći da su hrvatske kladionice poprilično podjednako procijenile kolike koja reprezentacija ima šanse za pobjedu.

Ako želite odigrati na pobjedu Italije, najisplativije je to učiniti u Favbetu, a ako želite odigrati na Nizozemsku, Germania je najbolji odabir. Što se tiče neriješenog ishoda, Favbet je još jednom najbolja opcija.

Hrvatska – Španjolska

Usporedili smo i kvote nekih od hrvatskih kladionica na finalni ogled između Hrvatske i Španjolske.

Hrvatska - Španjolska, koeficijenti na Favbet kladionici

Španjolska će po procjeni Favbeta biti favorit za pobjedu protiv Hrvatske, a kvota na njezinu pobjedu je i dalje vrlo dobrih 2.05. Šanse Hrvatske procjenjuju se na 3.90.

Hrvatska - Španjolska, koeficijenti na Germania kladionici

U Germaniji su kvote na pobjedu Španjolske, kao i na neriješen ishod gotovo identične kao u Favbetu, s tim da je kvota na pobjedu Hrvatske nešto manja, tako da se u Germaniji igranje na taj ishod baš i ne isplati, osim ako se kvota ne promijeni do samog početka utakmice.

Hrvatska - Španjolska, koeficijenti na PSK kladionici

Prethodno napisano za Germaniju doslovno vrijedi i za PSK jer te dvije kladionice imaju identične kvote na pobjedu Španjolske i neriješen ishod.

Ako planirate igrati na pobjedu Španjolske ili neriješen ishod utakmice, potpuno je svejedno gdje ćete se kladiti, no ako želite odigrati na pobjedu Hrvatske, Favbet je kladionica koja će vam ponuditi nešto ljepšu kvotu.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)