NHL prijenos finala – Koeficijenti i gdje gledati?

Hrvoje
13 lipnja, 2023
1117 pregleda
Vegas Golden Knights - Florida Panthers

NHL, odnosno National Hockey League je najjača hokejaška liga u SAD-u, a sezona se u njoj primaknula samom kraju. U tijeku je finalna serija u kojoj ekipa Vegas Golden Knights ima vodstvo od 3:1 protiv Florida Panthersa i udaljena je samo jednu pobjedu od osvajanja prvog mjesta i Stanley Cupa. Ova peta utakmica na rasporedu je u srijedu, 14.06., s početkom u 2 sata ujutro po našem vremenu, ali to nije ništa za prave ljubitelje ovog sporta koji žele pogledati potencijalno zadnju utakmicu sezone.

NHL prijenos finala bit će dostupan na nekoliko mjesta za pogledati, a vrijedi spomenuti koja su to mjesta kako ne biste propustili ovu zanimljivu utakmicu. Televizijski prijenos će se za ljubitelje ovog sporta naći će se na sportskom kanalu Sport Klub 3, tako da je odlična stvar ako imate Sport Klub paket među svojim programima. Međutim, ako ga nemate, nema brige gdje gledati ovu utakmicu jer NHL je natjecanje koje je redovno dostupno u hrvatskim online kladionicama. To će biti slučaj i ovoga puta, tako da u praktički bilo kojoj kladionici možete gledati ovaj susret.

Kada je već riječ o kladionicama, vrijedi svakako pogledati i koji su koeficijenti na potencijalne ishode ovog susreta.

Koeficijenti na utakmicu Vegas Golden Knights – Florida Panthers

Koeficijenti kladionice Favbet na NHL utakmicu Vegas - Florida

Prema procjenama sportske kladionice Favbet, čini se da postoji vrlo dobra šansa kako će NHL liga večeras dobiti novog prvaka. Koeficijent postavljen na pobjedu Vegasa tako iznosi 2.00, dok je onaj na pobjedu Floride 3.10. Neriješeni ishod je nešto što se najmanje očekuje uz koeficijent 4.40.

Koeficijenti kladionice Germania na NHL utakmicu Vegas - Florida

Prema procjenama Germania kladionice, Vegasu se daju čak i nešto veće šanse za pobjedu jer koeficijent na taj ishod je niži za 0.05, pa tako iznosi 1.95. Također, koeficijent na neriješen ishod je znatno niži te iznosi 3.90. Logički je zaključak da je stoga koeficijent na Floridu u usporedbi s Favbetom veći, što je i istina jer iznosi 3.20.

Koeficijenti kladionice PSK na NHL utakmicu Vegas - Florida

PSK je kladionica koja nudi neki tip zlatne sredine kada su koeficijenti utakmice u pitanju jer ima jednake koeficijente na pobjede Vegasa i Floride kao Favbet te jednak koeficijent na neriješen ishod kao Germania.

Ako ste netko tko smatra da bi ovaj susret mogao završiti neriješeno, najisplativije vam je to odigrati u Favbetu. Pobjedu Vegasa ili Floride pak možete odigrati gdje želite jer razlike u koeficijentima nisu toliko značajne, iako je moguće da bi se oni neposredno prije početka utakmice mogli mijenjati.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)