Trenutno ne nudi bonus dobrodošlice
Odigraj kladu
3.5/5

 • Jednostavan izgled
 • Mogućnost igranja lutrijskih igara
 • Slaba ponuda metoda uplate
 • Nedostatak razrada za neke sportske događaje
 • Ne postoji bonus dobrodošlice
 • Ne postoji chat podrška

Overview


CroBet

Cro Bet je online kladionica koja će se mnogima učiniti kao relativno nova jer dosad nisu imali prilike često čuti to ime. Za one koji ne znaju, riječ je o kladionici Hrvatske Lutrije, pa je zato mnogima poznata i pod nekih raznim drugim imenima. Može se reći da se ova kladionica, otkako je nazvana Cro Bet. poprilično brzo razvija i da, iako još nije na nekoj zavidnoj razini u usporedbi s ostalim kladionicama u Hrvatskoj, uskoro bi to mogla postati. Odlučio sam stoga istražiti njezine glavne značajke i objediniti ih u ovoj recenziji. CroBet kladionica je potpuno legalna u Hrvatskoj!

Uvod

Kao što sam ranije spomenuo, radi se o kladionici koja je u vlasništvu Hrvatske Lutrije, a njezino ime je Cro Bet kladionica. Iako se čini da se radi o novoj kladionici, ona zapravo na tržištu postoji već više od 15 godina. No, sada ima jedno prepoznatljivo ime i lakše ju je razlikovati od ostatka ponude Hrvatske Lutrije. Sjedište Hrvatske Lutrije nalazi se u Ulici grada Vukovara 72, u Zagrebu, a osim klađenja online, svoje sportske listiće igrači mogu uplatiti u bilo kojoj poslovnici tog priređivača ponude. Pogledajmo sada kako izgledaju i kako se koriste neke od osnovnih značajki Cro Beta.

Registracija

Kako bih mogao koristiti značajke Cro Beta i općenito se početi kladiti putem Interneta u ovoj kladionici, morao sam se registrirati, odnosno kreirati svoj račun u njoj. Proces je to koji je gotovo identičan u svakoj hrvatskoj online kladionici, a od mene je tražio da u startu navedem svoju e-mail adresu, ime i prezime, te si osmislim lozinku, korisničko ime i nadimak. To je prvi i najosnovniji korak, a kada sam njega odradio, od mene se tražilo da unesem neke svoje osobne podatke kao datum rođenja, OIB, adresu i slično. To je poprilično jednostavno i potrebno je oko dvije minute za učiniti.

obrazac za registraciju u Cro Bet

Posljednji korak kod registracije je potvrditi svoj identitet. Jasno mi je da mnogi taj dio pronalaze neprivlačnim jer moraju odabrati kojim će osobnim dokumentom dokazati identitet, a zatim i unijeti podatke s tog dokumenta. Međutim, ono što bi morali znati je da kladionice i casina u Hrvatskoj to moraju tražiti po zakonu jer je to trenutno najefikasniji način suzbijanja pranja novca putem tih pružatelja usluga. Također, bitno je znati i da kladionice poput Cro Beta čine apsolutno sve što je moguće kako bi zaštitile privatnost svojih igrača te bi korištenje tih podataka u bilo kakve druge svrhe bilo zapravo kršenje mnogih pravila o privatnosti.

Na kraju registracije, dobio sam poruku na e-mail adresu koju sam unio na početku registracije, a u njoj je bilo potrebno kliknuti na link kojim se potvrđuje registracija. Tim je činom registracija bila u potpunosti gotova, a ja sam mogao započeti s korištenjem svih značajki i usluga Cro Beta.

Bonusi koje nudi CroBet

Bonusi dobrodošlice za nove igrače i općenito bonusi i promocije kladionica su značajke koje pogledam među prvima kada biram gdje igrati i kojoj kladionici ukazati svoje povjerenje. Sjećam se kako je Cro x Bet imao neke privlačne bonuse za nove igrače, ali u trenutku pisanja ovog teksta, ponuda bonusa je poprilično siromašna. Točnije, ona je gotovo nepostojeća. Sve što trenutno Cro Bet Hrvatska Lutrija nudi svojim igračima su različiti tipovi promocija u kojima se uglavnom nagrađuje one najuspješnije igrače na osnovu njihovih pogođenih listića.

Promocija u CroBetu

To je poprilično daleko od onoga čemu se nadaju igrači, uključujući i mene, a to je da će biti više bonusa u kladionici kojoj odluče ukazati svoje povjerenje. Međutim, pošteno je istaknuti da postoji mogućnost da nikakvih bonusa dobrodošlice trenutno nema zbog prelaska službene valute u Hrvatskoj iz kune u euro jer, kao što sam spomenuo, bonusa je prije bilo u ponudi. Pošteno bi bilo sačekati i vidjeti hoće li neki bonusi biti uvršteni u ponudu Cro Beta u neko skorije vrijeme. Ako se to ne dogodi, zaista se može reći da je to ogroman minus ove kladionice.

Izgled

Izgled također spada u jednu od onih prvih stvari koje privuku pažnju igrača, a kod Cro Beta, on je poprilično jednostavan. Jednostavnost ponekad može biti dobra ili loša, ali u ovom slučaju ona je dobra jer se sve čini poprilično preglednim i lako je odabrati što odigrati. Prevladava bijela boja s tamnim slovima, uz neke dijelove koji su plave boje.

Kao i u svim domaćim, ali i stranim kladionicama, s lijeve strane sučelja nalazi se popis sportskih događaja na koje se može igrati, dok se na desnoj strani formira listić na kojem će biti ispisana ukupna kvota te potencijalni dobitak igrača kako bi on znao isplati li mu se odigrati na svoj odabir ili ne. Detaljna ponuda odabranog događaja nalazi se na sredini zaslona.

Izgled Cro Betove stranice

Metode uplate i isplate

Kako bih mogao uplatiti svoj prvi listić, osim registracije moram uplatiti i sredstva na svoj račun. Zato sam pogledao koje se metode uplate i isplate nude u Cro Betu. Sasvim je logičan zaključak da će kladionica biti puno bolja i kvalitetnija ako svojim igračima nudi i više metoda kako uplatiti sredstva.

 • Kartice
 • Aircash
 • Bankovna uplata
 • Prodajno mjesto
 • HL Bon

Vidjevši koje metode uplate postoje u Cro Betu, mogu reći da je ta ponuda u ovoj kladionici poprilično siromašna. Ona se sastoji od pet metoda uplate, od kojih samo dvije metode igračima dopuštaju da zapravo uplate iz udobnosti svoga doma. To su metode uplate karticom i uz Aircash, dok za metode bankovne uplate, na prodajnom mjestu i HL Bonom, oni zapravo to ne mogu učiniti.

Također, nedostaju neke metode uplate kao što su popularni e-novčanik Skrill te bonovi A-bon i PaySafeCard. Vjerujem da bi mnogi igrači to mogli zamjeriti Cro Betu, ali isto tako vjerujem i da bi u budućnosti ova ponuda mogla biti veća. No, zasad ću je smatrati također jednim dosta bitnim nedostatkom kada budem donosio konačnu ocjenu CroBet kladionice.

Metode uplate u Cro Betu

Korisnička podrška

Korisnička podrška je prečesto zanemarena značajka sportskih kladionica, a trebala bi imati puno veći značaj kod odabira gdje igrati i kojoj online kladionici ukazati svoje povjerenje. S tom pomisli, odlučio sam pogledati i kakva je korisnička podrška Cro Beta jer jednostavno znam da bi se mogla pojaviti neka situacija u kojoj ću možda trebati pomoć ili imati nekakav upit, a tada želim znati kome se obratiti i na koji način. Postoje dvije opcije uz koje se može kontaktirati podršku, a to su putem e-maila i besplatnog telefonskog poziva.

Ne postoji mogućnost chata na stranici, a tu metodu zaista preferiram, kao vjerojatno i mnogi drugi igrači jer odgovor mogu dobiti odmah nakon postavljenog upita, bez potrebe da zapravo pričaju s agentom. No, putem telefonskog poziva igrači bi također trebali dobiti odgovor na jedan vrlo brz i efikasan način. Za one koji mogu i malo pričekati na odgovor i nisu u žurbi, slanje e-maila je također jedna solidna opcija.

Dodatna ponuda koju ima kladionica CroBet

Budući da je CroxBet kladionica Hrvatske Lutrije, jasno je da se na stranici te kladionice može uživati i u svim drugim značajkama koje Hrvatska Lutrija Cro Bet nudi. Primarno su to lutrijske igra kao loto i bingo, a postoji nekoliko različitih izvlačenja tog tipa.

Lutrijske igre

Među spomenute lutrijske igre svakako možemo ubrojiti i srećke koje su vrlo brze i jednostavne igre u kojima se u jako kratkom roku može saznati jesu li bile uspješne ili ne. Uz sve to, tu je i Cro Casino, a u njemu igrači mogu uživati u nekim popularnim naslovima, među kojima prevladavaju igre poznatog providera pod imenom Pragmatic Play.

3.5/5
 • Jednostavan izgled
 • Mogućnost igranja lutrijskih igara
Trenutno ne nudi bonus dobrodošlice
Odigraj kladu

Najčešće postavljena pitanja (FAQ)

Iako sam u ovoj recenziji pokušao navesti sve što sam uočio i istražio vezano uz Cro Bet kladionicu, za kraj sam odlučio kreirati i jednu kratku listu najčešće postavljenih pitanja na kojoj sam odgovorio na pitanja koja bi mogli imati igrači koji još nisu odlučili žele li igrati u ovoj kladionici ili ne. Ta pitanja uglavnom mogu poslužiti i kao nekakav sažetak ove recenzije.

 • Koji bonus dobrodošlice nudi Cro Bet?

  Cro Bet trenutno nema niti jedan bonus dobrodošlice za nove igrače. Zasad postoje samo promocije za postojeće igrače, a nije jasno hoće li se kreirati bonus dobrodošlice u neko skorije vrijeme.

 • Koje metode uplate postoje u Cro Betu?

  Cro Bet svojim igračima nudi pet metoda uplate, a to su uplate karticama, bankovna uplata, uplata HL Bonom, uplata Aircashom i uplata na prodajnom mjestu.

 • Nudi li Cro Bet chat podršku za korisnike?

  Cro Bet ne nudi chat podršku za korisnike, već je ona dostupna putem telefonskog poziva i slanja e-maila.

 • Što je potvrda identiteta kod registracije u Cro Bet?

  Potvrda identiteta je postupak koji moraju provoditi sve kladionice u Hrvatskoj, a radi se o načinu suzbijanja pranja novca putem kladionica i casina.

 • Mogu li igrati lutrijske igre u Cro Betu?

  S obzirom na to da je Cro Bet kladionica koja je u vlasništvu Hrvatske Lutrije, ona nudi i mogućnost igranja svih lutrijskih igara koje taj priređivač ponude kreira za svoje igrače.