Što su besplatne oklade i koja ih kladionica nudi?

Hrvoje
26 veljače, 2024
521 pregleda
besplatne oklade

U online kladionicama postoji velik broj različitih tipova bonusa. Najpoznatiji je bonus dobrodošlice koji najčešće dolazi u obliku bonus sredstava koje kladionica daje igračima u istom iznosu koji su po prvi puta uplatili na svoj račun. Taj je tip bonusa poznat i kao bonus od 100% na prvu uplatu, ali postoji još jedan bonus koji igrači vole dobiti. Taj se tip bonusa svodi na besplatne oklade, odnosno na oklade u kojima igrači ne moraju ulagati svoja sredstva, a i dalje su u igri za osvajanje dobitka. Iako možda zvuči čudno onima koji se s njime još nisu susreli, on zaista postoji, a u nastavku teksta ću ga detaljno objasniti.

Što su besplatne oklade?

Besplatne oklade u kladionici predstavljaju bonus ponudu koju kladionice nude svojim korisnicima, a pritom im omogućuju da postave oklade bez rizika gubitka vlastitog novca. Ove ponude su popularan način privlačenja novih igrača i zadržavanja postojećih, a pritom mogu donijeti profit.

U besplatnim okladama, kladionice daju igračima određeni iznos uloga koji mogu postaviti na listić, umjesto da koriste svoje vlastite novce. Najčešće kod takvo oklade igrač nakon dobitka neće zadržati puni dobitak, već samo ostvareni profit od besplatne oklade. Primjerice, kladionica igraču daje besplatnu okladu od 20 eura, a on je uloži na kvotu 2. Na običnom listiću potencijalni dobitak takvog listića bio bi 40 eura, ali kod besplatne oklade će se od dobitka oduzeti 20 eura uloga, pa će tako igrač osvojiti samo 20 eura profita. Iako se to razlikuje od klasičnog listića, i dalje je poprilično isplativo za igrače.

Iako su besplatne oklade privlačne upravo zbog mogućnosti osvajanja dobitka bez rizika, važno je pažljivo pročitati uvjete i odredbe svake promocije. Ovi uvjeti često uključuju zahtjeve za klađenje, što znači da korisnik mora postaviti određeni iznos oklada prije nego što može podići dobitak ostvaren kroz besplatnu okladu. Također, neke kladionice mogu ograničiti vrste događaja ili tržišta na kojima se besplatne oklade mogu koristiti.

O tim uvjetima i odredbama koje mogu doći uz besplatne oklade reći ću nešto više u nastavku.

Koji uvjeti i odredbe dolaze s besplatnim okladama?

uvjeti i odredbe

Besplatne oklade često dolaze s određenim uvjetima i odredbama koje korisnici moraju ispuniti kako bi mogli iskoristiti bonus ili podići dobitke. Najčešći uvjeti su sljedeći:

  • Zahtjevi za klađenjem: Ovo je najčešći uvjet. Korisnici moraju odigrati određeni iznos novca prije nego što mogu podići svoje dobitke od besplatne oklade. Ovaj iznos se obično izražava kao višekratnik iznosa besplatne oklade.
  • Minimalne kvote: Besplatne oklade često zahtijevaju da se oklade postavljaju na događaje s određenim minimalnim kvotama. To povećava rizik oklade, što ide u korist kladionice.
  • Vremensko ograničenje: Besplatne oklade često dolaze s rokom trajanja. Korisnici moraju iskoristiti svoje oklade unutar određenog vremenskog okvira, inače će one isteći.
  • Ograničenje događaja: Neki uvjeti mogu ograničiti događaje na kojima se besplatne oklade mogu koristiti. Na primjer, možda će biti dozvoljeno koristiti ih samo na određene sportove ili natjecanja.
  • Jedna oklada po korisniku: Većina besplatnih oklada je ograničena na jednog korisnika, domaćinstvo, IP adresu ili uređaj, kako bi se spriječilo zlouporabu ponude.

Koja hrvatska kladionica nudi besplatne oklade?

kladionice s besplatnim okladama u hrvatskoj

Jedna od poznatijih hrvatskih kladionica koje nude besplatne oklade svojim igračima je Favbet. Besplatna oklada je dio njihovog bonusa dobrodošlice, a dodijeljuje se u iznosu od 30 eura. Točnije rečeno,Favbet svojim novim korisnicima nudi izuzetno privlačnu bonus ponudu koja kombinira tri različita segmenta: besplatnu okladu (Risk Free Bet), besplatne vrtnje, te bonus na prvu uplatu, pružajući time jedan od najboljih bonusa dobrodošlice u Hrvatskoj.

Prvi dio ponude, besplatna oklada, omogućava igračima da se klade bez rizika, s maksimalnim iznosom do 30 EUR. Ova opcija se automatski dodjeljuje prilikom registracije i omogućava povrat uloženog novca na račun u slučaju neuspješne oklade. Valjanost ove promocije je 10 dana od registracije, a može se koristiti na pojedinačne oklade s minimalnim tečajem od 1.5 ili na kombinirane oklade koje također zadovoljavaju ovaj minimalni tečaj. Važno je napomenuti da, nakon iskorištavanja besplatne oklade, igrač mora uložiti iznos jednak vrijednosti te oklade prije podizanja sredstava.

Drugi segment promocije uključuje 200 besplatnih vrtnji, raspoređenih kroz prve tri uplate (100 vrtnji za drugu i 100 za treću uplatu). Ove vrtnje mogu se koristiti na igri Burning Hot, s vrijednošću pojedinačne vrtnje od 0,10 EUR. Za aktivaciju besplatnih vrtnji, igrači moraju unutar 48 sati od uplate pokrenuti opciju “Kreni” u svojem korisničkom profilu.

Konačno, Favbet nudi i 100% bonus na prvu uplatu, s minimalnim iznosom uplate od 15 EUR i maksimalnim iznosom do 700 EUR. Da bi igrači osvojili pravo na ovaj bonus, moraju odigrati inicijalnu uplatu 20 puta. Ovo pravilo osigurava da igrači aktivno sudjeluju u igrama na platformi prije nego što mogu iskoristiti dobiveni bonus.

Zaključak

besplatne oklade u kladionici

Online kladionice postale su jako inovativne kada su u pitanju bonusi koje daju igračima. Naravno, svrha bonusa je da budu od koristi i za igrače i za kladionice. Kladionice od njih profitiraju tako da dolaze do novih korisnika njihovih platformi, dok igrači mogu ostvariti neke dobitke korištenjem istih. Jedan od najpopularnijih i najisplativijih bonusa uključuje besplatne oklade, odnosno oklade u kojima igrači ne moraju koristiti svoja sredstva, a mogu zadržati profite od oklada.

Takvi bonusi često dolaze s određenim uvjetima i odredbama koji često nisu preteški za ispuniti, a ponekad ne donose ni neki rizik za igrače koji, na taj način, nemaju što izgubiti. Jedna od kladionica u Hrvatskoj koje nude sjajan oblike besplatne oklade je Favbet, a naveo sam koji su uvjeti njegovog bonusa koji uključuje i tu okladu.

Sve u svemu, besplatna oklada je nešto što bih vam uvijek preporučio da iskoristite ako postoji u ponudi kladionice jer rijetko imate što izgubiti, a pruža vam se prilika doći do nekih lijepih dobitaka ako je iskoristite na najbolji mogući način.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)