Kako sigurno dobiti na kladionici uz ova 2 načina

Hrvoje
7 rujna, 2023
752 pregleda
Kako sigurno dobiti na kladionici

Što znači sigurno dobiti na kladionici? Siguran dobitak na kladionici značio bi odigrati neki listić na jedan ili više parova, a da unaprijed znate kako će on biti dobitan. To je koncept koji zvuči zaista sjajno. Međutim, iako će neki reći da je to nemoguće i da zvuči predobro da bi bilo istinito, postoje čak dva načina kako sigurno dobiti na kladionici. Odlučio sam reći nešto više o ta dva načina i opisati ih kako biste naučili sve o njima.

Ta dva načina kako sigurno dobiti na kladionici su istraživanje kvota i iskorištavanje bonusa koje nude kladionice. O svakom od njih ću reći što više mogu, a uvjeren sam da ćete u vrlo kratkom roku shvatiti oba.

1. Način kako sigurno dobiti na kladionici: Istraživanje kvota

Istraživanje kvota u kladionicama je pristup koji mnogi igrači i odlično je rješenje kako sigurno dobiti na kladionici. Igranje na ovaj način poznato je kao arbitražne oklade. Ova strategija se temelji na pronalaženju kvota na suprotnim ishodima istog događaja koje su postavile različite kladionice, pri čemu su kvote tako visoke da omogućuju igraču da osigura dobitak bez obzira na ishod događaja. Ova tehnika zahtijeva precizno istraživanje i brzu reakciju, ali može biti unosna ako se izvodi ispravno.

Prvi korak u ovom procesu je pažljivo praćenje kvota u različitim kladionicama za isti događaj. Ovo istraživanje može biti vremenski zahtjevno jer kvote često variraju kako se događaj približava. Igrači obično koriste specijalizirane alate i web stranice koje prate kvote u stvarnom vremenu kako bi olakšali ovaj proces. Ključni element ove strategije je pronaći situaciju u kojoj su kvote na suprotne ishode dovoljno visoke da omogućuju garantiranu dobit. Na primjer, ako jedna kladionica nudi kvotu 2.00 za jedan ishod, a druga kladionica nudi kvotu 2.50 za suprotni ishod, možete postaviti ulog na oba ishoda.

nogometaši iza kojih su kvote za kladionicu
Foto: Shutterstock

Da biste osigurali dobitak, morate pravilno izračunati uloge. Koristeći matematičke formule, možete odrediti koliko trebate uložiti na svaki ishod kako biste osigurali jednak profit bez obzira na ishod. Uzmimo gore navedeni primjer: ako stavite 100 eura na prvi ishod i 80 eura na drugi ishod, ukupni ulog iznosi 180 dolara. Ako prvi ishod pobijedi, dobit ćete 200 eura (100 x 2.00). S druge strane, ako drugi ishod pobijedi, dobit ćete 200 eura (80 x 2.50). Ukupni ulog koji ste postavili bio je 180 eura, a potencijalni dobitci 200 eura, tako da imate siguran profit od 20 eura.

Jedan problem koji se doduše javlja u hrvatskim kladionicama su manipulativni troškovi i porezi na dobitak koji su neizbježni za domaće igrače. Ideja arbitražnih okalda zvuči zaista sjajno kada bi se mogla provoditi u stranim kladionicama, ali kao što znamo, one su zabranjene u Republici Hrvatskoj. Iako je moguće pronaći ovakve oklade u Hrvatskoj, to je jedan zaista težak i iscrpljujuć proces.

2. Način kako sigurno dobiti na kladionici: Bonusi

Bonusi u kladionicama predstavljaju drugi od načina kako sigurno dobiti na kladionici, odnosno kako igrači mogu potencijalno ostvariti siguran dobitak ili povećati svoje šanse za profit. Bonusi često pružaju dodatne resurse i prilike koje igrači mogu iskoristiti na inteligentan način kako bi poboljšali svoje izglede. Jedan od najčešćih i najpoznatijih tipova bonusa u kladionicama je bonus dobrodošlice.

Bonus dobrodošlice je ponuda koju kladionice nude novim igračima koji se registriraju i uplate po prvi puta. Ovaj bonus obično uključuje dodatni novac koji se dodjeljuje na temelju iznosa koji igrač upalti na svoj račun. Primjerice, kladionica može ponuditi bonus dobrodošlice od 100% na prvu uplatu do maksimalnog iznosa od 100 eura. To znači da ako igrač uplati 100 eura na svoj račun, dobit će dodatnih 100 eura besplatnog novca za klađenje.

Kako bonusi dobrodošlice mogu pomoći igračima u osiguranju sigurnog dobitka? Ključna stvar je koristiti bonus novac pametno. Igrači mogu iskoristiti ovaj dodatni kapital za postavljanje opreznih i dobro promišljenih oklada. Na primjer, umjesto da ulože svoju prvu uplatu na visokorizičnu okladu, mogu je koristiti za postavljanje sigurnijih oklada koje imaju veće šanse za dobitak.

Osim toga, igrači mogu koristiti bonus dobrodošlice za istraživanje različitih tržišta i sportova kako bi pronašli najbolje prilike za klađenje. Možda će otkriti neke manje popularne sportove ili tržišta koja nude bolje kvote i veće šanse za profit. Važno je napomenuti da bonusi dobrodošlice često dolaze s uvjetima i odredbama koje igrači moraju ispuniti prije nego što mogu podići svoje dobitke. To može uključivati određeni broj oklada koje morate postaviti prije podizanja novca ili minimalne kvote koje morate zadovoljiti. Stoga je važno pažljivo pročitati uvjete i odredbe bonusa prije nego što ga prihvatite.

Neki igrači čak koriste tehniku poznatu kao lov na bonuse kako bi iskoristili bonuse dobrodošlice s različitih kladionica. To uključuje registraciju na više kladionica i iskorištavanje njihovih bonusa kako biste povećali svoj početni kapital i šanse za profit.

djevojka koja je osvojila novac
Foto: Shutterstock

Igrajte u više kladionica

Igranje u više kladionica istovremeno vrlo je bitno za spomenute načine kako sigurno dobiti na kladionici. To omogućuje igračima kladionice da prate i uspoređuju kvote na isti događaj između različitih kladionica, što im omogućuje da odaberu najbolje moguće kvote za svoje oklade. Ovo je ključno za uspješnu arbitražu, jer igrači mogu osigurati siguran dobitak postavljanjem oklada na suprotne ishode s visokim kvotama.

Igranje u više kladionica omogućuje igračima i da iskoriste različite vrste bonusa koje kladionice nude, uključujući bonus dobrodošlice, besplatne oklade, povrate novca i druge promocije. Kombiniranje ovih bonusa povećava ukupni potencijal za dobitak i može pomoći u povećanju početnog kapitala.

Svaka kladionica nudi raznolik izbor sportova i tržišta na koje se možete kladiti. Igranje u više kladionica omogućuje vam istraživanje tih sportova, što vam omogućuje da pronađete prilike za klađenje koje možda niste inače uzeli u obzir. Ovo može rezultirati boljim izborom oklada i potencijalno većim profitom. Igranje u više kladionica može također smanjiti rizik jer razvodnjava vaše uloge na različite kladionice. To znači da nećete biti toliko osjetljivi na promjene kvota ili neočekivane ishode. Ako jedna oklada izgubi, možete kompenzirati dobitkom na drugoj okladi.

Uz to, korištenje više kladionica može biti dio dugoročne strategije. Važno je pažljivo pratiti svoje oklade, kvote i bonuse te voditi evidenciju svojih aktivnosti kako biste izvukli maksimum iz ovog načina klađenja.

Zaključak – Kako sigurno dobiti na kladionici

Igrač kladionice koji je osvojio dobitak
Foto: Shutterstock

Siguran dobitak na kladionici zvuči kao privlačna mogućnost, iako je teško postići potpunu sigurnost. Ipak, postoji dva načina koje igrači mogu primijeniti kako bi povećali svoje šanse za profit. Istraživanje kvota i iskorištavanje bonusa koje nude kladionice su načini za postizanje ovog cilja.

Istraživanje kvota omogućuje igračima da pronađu prilike za arbitražne oklade, gdje se kvote na suprotnim ishodima događaja razlikuju dovoljno da omoguće garantirani dobitak. Ova strategija zahtijeva pažljivo praćenje kvota i brzu reakciju, ali može biti unosna ako se pravilno izvodi. S druge strane, bonusi koje kladionice nude, posebno bonusi dobrodošlice, pružaju igračima dodatni kapital za klađenje. Iskorištavanje tih bonusa i razmatranje uvjeta i odredbi može poboljšati šanse za profit.

Iako ovi načini kako sigurno dobiti na kladionici mogu zvučati izazovno, uz puno truda i volje mogu biti ostvareni, čak i hrvatskim kladionicama u kojima postoje porezi na dobitak.

Autor Hrvoje

Moje ime je Hrvoje i s obzirom na dugogodišnje osobno iskustvo u igrama na sreću, dajem si na pravo da se nazovem stručnjakom za klađenje, kladionice i sve vezano za to :)